Crystal Zone бе основан като фирма и коцепция за сътрудничество със Сваровски през 2005 година.
Бързо се наложи като единствения за онова време, а впоследствие като най-големия и надежден представител на австрийския гигант в сферата на вноса и разпространението на огромната гама кристали за най-широк кръг потребители.

Като признание за лидерската ни позиция бяхме избрани за единствения в Източна Европа “Оторизиран Едрови Дистрибутор” – “Authorized Wholesaler for Swarovski Elements” и “Препоръчан от Сваровски магазин” за всички клиенти, които желаят да са гарантирани за произхода и качеството на кристалите, както и за безупречното обслужване.

Разполагаме с реални внушителни количества от всички видове, размери, форми и цветове кристали от каталога на Сваровски, които всеки клиент може да разгледа и избере в представителния ни просторен магазин на централно и лесно достъпно място в София.
Предлагаме в наличност богата гама спомагателни материали за изработка на бижутасребърни елементи, метални компоненти на американския гигант Beadalon, висококачествени елементи от специална бижутерска сплав на европейски производители и много други.

Наши клиенти са фирми и индивидуални апликатори и дизайнери от най-различни сфери – декорация на костюми за спортни танци и гимнастика, фирми от текстилната и шивашка сфера, бижутери, интериорни декоратори, самостоятелни творци в най-различни области, магазини на дребно и едро и много други.
Ние не само продаваме кристали и спомагателни материали – ние предлагаме и знания за тяхното съчетаване и използване, технологии за апликиране, помагаме на нашите клиенти да утвърдят собствените си марки и да развият бизнеса си. Нашите клиенти са и наши приятели.

А за тези, които искат да работят в по-ниски ценови категории, предлагаме и качествени и добре селектирани кристали на други доказани производители от цял свят – Preciosa, DMC, Lian и др. С тях можете да постигнете оптимизирана цена на изделието си без да правите компромиси с качеството.

Заповядайте в магазина ни, за да изберете и купите от 1 кристал до цели фабрични опаковки.
Очаква Ви компетентно и доброжелателно обслужване.