Станете част от веригата Crystal Zone

Предлагаме сътрудничество на заинтересовани фирми и магазини. За целта е нужно само да се свържете с нас и да се представите.Сътрудничеството може да бъде реализирано в по-голям и в по-съкратен обем, зависи от Вашето желание и възможност.

А) Сътрудничество тип “франчайз”

– Вие имате магазин, в който искате да продавате изключително фирмена бижутерия Crystal Zone – “Made with SWAROVSKI ELEMENTS“.

На базата на съответен договор и при спазване на определени изисквания Вие представяте изключително бренда Crystal Zone. Това Ви носи следните предимства:
– Вие продавате бренд, доказал се на пазара с оригинална бижутерия с истински кристали Сваровски;
– Имате готови всички фирмени опаковки, сертификати, рекламни материали, които ние и SWAROVSKI
ELEMENTS
Ви предоставяме;
– Ние се гиржим за изработването на артикулите, които най-много се продават във Вашия магазин;
– Зад Вас стоим ние – Crystal Zone, съответно имиджда и блясъка на Сваровски, Австрия.
– Ползвате възможно най-добрите едрови цени и отстъпки.

         

Б) Магазин в магазина

Вие имате магазин за бижутерия или със смесен асортимент, ателие, моден салон и т.н. и искате да предлагате и нашата фирмена бижутерия.

Всичко, което е нужно да направите, е да отделите една витрина, секция или стелаж специално за бренда Crystal Zone и съгласувано с нашите препоръки за най-продаваните артикули, да го заредите.

И в този случай имате всички предимства на представянето на бижутерия Crystal Zone както и при типа “франчайз”, както и неизменно блясъка на Сваровкси.

          

В) Клиенти на едро:

В зависимост от обема на поръчката ползвате съответните нива на отстъпки както за кристали Сваровски, така и за бижутерия Crystal Zone.

Ако спазвате нашите препоръки за представяне и продаване на артикулите, ползвате до голяма степен горепосочените предимства на предишните две категории клиенти.