Условия/Доставка

Контакт с нас

Когато направите поръчка в нашия сайт, Вие правите предложение да закупите даден продукт. Ние ще Ви изпратим e-mail, в който ще потвърдим, че сме получили поръчка от Вас.

Минимална стойност при поръчка на елементи онлайн или в магазина ни в София, бул. Симеоновско шосе 9 – 48 лева.

След проверка на наличността на този продукт, ще Ви се обадим за да потвърдим поръчката, направена от Вас.
В редкия случай, в който се окаже, че продукта не е в наличност, ще бъдете информирани и поръчката няма да бъде осъществена. Ако поръчаната от Вас стока не е налична, ще ви бъде представен избор на други аналогични артикули.

Плащане и Доставка

Плащанията се извършват с наложен платеж. Поръчките ще бъдат доставяни до Вас от куриер на куриерска фирма “Спиди” с експресна доставка на следващия ден.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА :
– 5.90 лв.

Цената на транспорта се добавя към сумата, която заплащате за избраните от Вас артикули.

По Ваше желание доставката на поръчката може да бъде извършена и с куриер на Еконт или друг куриер. В този случай сумата на доставката зависи от избраните от Вас условия за доставка на съответния куриер – от врата до врата, или от врата до офис на куриера, и се заплаща директно на куриера. За условията на фирма Еконт може да се информирате на следния линк: www.econt.com/services/courier-services в раздела за колетни пратки.

Работно време на куриерите:
Понеделник – Петък: 09:00 – 16:00
Събота – от 9:00 до 13:30

За цената, времето и срока на доставката ще се свържем допълнително на посочените от Вас координати, с оглед уговорка на оптимално за Вас време от деня, адрес за получаване и цена на куриерската услуга.

Ако доставката е загубена или повредена по време на превозването от куриерската фирма, моля уведомете ни веднага за да може да предприемем необходимите действия. Ние ще Ви предложим същата стока отново, неин заместител или заплатената от Вас сума за този артикул ще Ви бъде върната.

Гаранция

Всички поръчки направени в crystal-zone.com покриват гаранционен срок 12 месеца от датата на покупката.

Гаранцията покрива:

* Явни производствени дефекти.

Гаранцията не покрива:

* Нормалното износване на металната част или кристалите, изразяващи се в драскотини и износване на покритието на метала, както и потъмняване на среброто.
*Дефекти, причинени от небрежно отношение към кристалите в резултат на изпускане, наранени кристали в резултат на неправилна апликация или употреба на готовот изделие.

Отмяна или връщане на поръчката, погрешно изпратена поръчка

В случай на грешно изпратена стока, Вие имате възможността да получите заплатената от Вас сума в рамките на 14-дневен срок. При евентуален такъв проблем, всички разходи свързани с доставката на стоката се поемат от нашата фирма. В случай на отмяна на поръчката или връщане на здрава стока (в рамките на 14 дни), сумата по доставката се поема от Вас. Ако повредите стоката или не успеете да я запазите в състоянието, в което сте я получили и искате да я върнете, нейната стойност няма да Ви бъде компенсирана.

Ако има някакъв проблем със стоката, която сте получили, моля уведомете ни на телефон 02-868 32 80 или 0884-035 213 или на e-mail: office@crystal-zone.com.

Тези условия важат за текущи поръчки. Условията могат да бъдат променени по всяко време от нас. Съветваме Ви да прочитате внимателно условията всеки път, когато правите поръчка.