Спортни Танци

Сферата на спортните танци е наш приоритет от 2005 г. до сега. Ние снабдяваме с кристали индивидуални танцьори, клубове по спортни танци и фирми, изработващи костюми за спортни танци както в България, където нашето лидерство е безспорно ,така и в цяла Европа, Русия, Украйна, Хонконг, Япония, Латинска Америка.
Огромното разнообразие на кристали, с което разполагаме, както и изключително добрите цени, на които ги продаваме на участниците на този пазар, ни прави търсен и незаменим партньор.
Конкретно в тази сфера нашата оферта се състои на първо място от, естествено, цялата гама кристали на Сваровски, но освен тях ние предлагаме и други видове на други производители, за да имаме изгодни предложения за всеки бюджет и всяка специфична нужда – за костюми на съвсем начинаещи танцьори до костюми на световни шампиони.

Сред тези други производители, които предлагаме, са следните:
Stelluxкристали от Австрия с безупречна цветова гама и изключително съотношение качество- цена. Имаме специален раздел в сайта, посветен на Stellux.
Preciosa – следващият голям производител, като качество N3 след Swarovski и Stellux.
DMC – корейски кристали – за ниско-бюджетни и непретенциозни костюми, като например костюми за начинаещи.
Нашето голямо предимство пред почти всички останали световни фирми, които просто предлагат (препродават) било кристалите на Сваровски, биоло други видове, е, че ние и работим с тях и самите ние създаваме костюми за спортни танци.

                                                                 

Ние познаваме спецификата на взаимодействието и съчетаването както на различните видове кристали, така и на техните цветове и ефекти. Постоянно произвеждаме както по-обикновени и бюджетни костюми, така и висок клас елитни костюми било за танцьори от международен ранг – аматьори и професионалисти, било уникати за Pro-Am състезатели. Имаме дизайнери, способни да сътворят тези уникати.

Наши костюми за наши клиенти са отличавани от самите Сваровски и са служили за презентациите им на състезания от международен ранг; LINK 1, LINK 2.

Всичко това ни прави уникален и предпочитан доставчик на кристали от всякакъв клас, както и търсен производител на костюми за спортни танци.

Художествена Гимнастика

Както спортните танци, така и художествената гимнастика е наш приоритет, който развиваме и в който имаме утвърдени позиции както при просто продажбата на кристали от различните видове производители – главно Сваровски и Стелукс, така и при изработката на самите трика.
Сваровски е безспорният лидер като качество на кристалите и като ефект на изпълнението върху триката.
В последно време освен Сваровски за производството на трика се използват и кристалите на друг австрийски производител – Stellux.

                                                     

Качеството е безспорно, австрийско, цветовата гама е много богата, а цените са доста по-ниски, което ги прави почти равностойна алтернатива, там където стойността на готовото трико играе особено голямо значение.
В сферата на художествената гимнастика отново нашето предимство пред почти всички останали световни фирми, които просто предлагат /препродават/ кристали, е това, че ние самите участваме в създаването на дизайните и изработката на триката.
Работим с най-добрите дизайнери и фирми за производство на трика, разполагащи с най-съвременни машини и в резултат на това сътрудничество трика с наши кристали могат да се видят по най-големите международни състезания по цял свят.
Сътрудничим с треньори и ръководители на ансамбли по художествена гимнастика от много страни, които ни доверяват избора на кристали и производството дори на трика за художествени ансамбли на съответните страни.

Всичко това ни прави, както и при спортните танци, търсен и предпочитан партньор на много фирми в международен мащаб в сферата на художествената гимнастика.