Ние можем да помогнем в осъществяването на Вашият проект с кристали

 

Спортните танци са това изкуство, което сложи началото на нашата връзка със Сваровски през 2005 г.
Започвайки с декорация на роклите на бъдещата световна шампионка Ина Желязкова, тогава все още в началото на своята спортна кариера, тази връзка прерастна в концепция за сътрудничество и бизнес с кристали, което ни помогна бързо да се наложим като единствения за онова време, а впоследствие като най-големия и надежден представител на Сваровски за България и един от най-добрите им клиенти за Балканския регион и като цяло в Европа.

Като признание за лидерската ни позиция бяхме избрани за единствения в Източна Европа „Оторизиран Едрови Дистрибутор“ (“Swarovski Authorized Wholesaler”) и Препоръчан Сваровски магазин.
Това е изключителна гаранция за всички наши клиенти от многото сфери, с които работим, за автентичността на кристалите, от една страна, а от друга – за високите стандарти на обслужване, основани на безупречното познаване на цялата производствена гама кристали и съответните им приложения.
А тези приложения са многобройни – от костюми за спортни танци и трика за художествена гимнастика през декорация на официални и сватбени тоалети (и всякакъв вид облекло по принцип), изработка на бижута от среден и висок клас, до инкрустиране с кристали на най-различни елементи и мебели от интериора.

Всяка от тези сфери има свои особености, както на използваните кристали и споменатите материали, така и на тяхното апликиране, които ние познаваме в детайли.
Това ни помага не само да предлагаме най-подходящите видове на всеки клиент, но и активно да участваме със съвети и дори апликационна помощ при съответната изработка на крайното изделие.
В много случаи даже клиентът може да ни повери цялата дейност – от избора на кристалите до производството на артикулите.

Отделна сфера на приложение е изработката на бижута с кристали Сваровски. И тук възможностите ни са огромни, както да произвеждаме своята собствена колекция „Crystal Zone”, така и да помагаме и снабдяваме други производители на бижута с всички необходими материали – кристалите и спомагателните елементи – от сребро, от неръждаема стомана и др. от цял свят.
Така през годините наши клиенти станаха много фирми и индивидуални апликатори и дизайнери от всички изброени сфери, както и много магазини на едро и дребно.

На всички от тях ние не само продаваме кристалите и спомагателните материали – ние им споделяме знания за тяхното съчетаване и използване, технологиите за апликиране, помагаме им да утвърдят собствените си марки и да развият бизнеса си.
Всички  наши клиенти са и наши приятели. В отделните раздели на нашия сайт може да намерите конкретна информация как точно можем да бъдем полезни на всяка една сфера от гореспоменатите и защо сътрудничеството с нас винаги е взаимноизгодно.