Бижута с кристали Сваровски

swarovski-authorized-wholesaler-banner-big

Една огромна сфера, където ние като оторизиран едрови дистрибутор (“Authorized Swarovski Wholesaler”) на Сваровски играем важна роля за много български и чужди фирми с производството на бижута с кристали Сваровски.
В качеството си на такъв голям и важен представител на Сваровски ние снабдяваме много фирми – производители с цялата огромна гама на кристалите на австрийския гигант на възможно най-добрите цени, поради което сме търсен доставчик за цяла Европа, Русия, USA. Освен кристалите Сваровски ние снабдяваме нашите клиенти и с всички спомагателни материали за производството на качествена бижутерия – основи от сребро 925 и висококачествена неръждаема стомана.

ss010b br008jss098b

Нашите доставчици на такива спомагателни материали са фирми от цял свят, произвеждащи със съвременни CNC машини и технологии, на базата на което ние гарантираме изключително високо качество на материалите. Ние не предлагаме метални основи от сплав, тъй като считаме, че този материал служи за изработка на евтини, нискобюджетни бижута, което не е нашата сфера, в света има безброй фирми, които предлагат основи или цели бижута, чиято метална основа е сплав.
Ние се специализираме в сребро и висококачествена стомана, тъй като считаме, че единствено тези видове отговарят на високите критерии да бъдат допълващи елементи на кристалите Сваровски.
Освен, че доставяме всички тези материали на много фирми от цял свят, ние имаме и наша собствена колекция бижутаCrystal Zone”, която може да разгледате в отделен сайт.

ss084dss099a  ss050f

Всички наши бижута са висок и среден клас, изработени само от сребро и висококачествена стомана с кристали Сваровски.
За качеството на предлаганите от нас материали говори и факта, че наши клиенти са представени и играят водеща роля в организираното от Сваровски ежегодно шоу … на дизайнерски бижута WJF и са изложени в най-престижни световни зали.