Crystalzone
  • bg
WOOCS 2.1.6
Home / Новини / Workshop “Наложи своя стил с кристали Сваровски”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

На 09.07.2011 г. се проведе поредния Workshop “Impose your style with Swarovski elements” – “Наложи своя стил с кристали Сваровски”.

Бляскавото творческо събитие, което даде израз на креативността на едни от най-сръчните дизайнери – клиенти на Crystal Zone Original да сътворят свое уникално бижу, бе огряно от многообразието от форми и цветове на мънистата SWAROVSKI ELEMENTS, предоставени от фирмата.

Творенията участват в конкурса “Masters of Crystal” за уникална бижутерия с кристали Сваровски. Създателят на най-уникалното бижу в рамките на годината ще бъде отличен със специална награда.

Всички желаещи пропуснали възможността да се запишат за събитието, имат шанса да заявят чрез e-mail до нас участие в следващия Workshop, който ще се проведе септември месец. Той ще бъде посветен на други уникални техники за създаване на дизайнерска бижутерия с кристали Swarovski.

Всички мероприятия се организират съвместно с регионалния мениджър на SWAROVSKI ELEMENTS за България, Сърбия и Македония – Илияна Атанасова-Беличенова в координация със Swarovski AG.

2011

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.