Условия

Контакт с нас

Когато направите поръчка в нашия сайт, Вие правите предложение да закупите даден продукт. Ние ще Ви изпратим e-mail, в който ще потвърдим, че сме получили поръчка от Вас.

След проверка на наличността на този продукт, ще Ви се обадим за да потвърдим поръчката, направена от Вас.
В редкия случай, в който се окаже, че продукта не е в наличност, ще бъдете информирани и поръчката няма да бъде осъществена. Ако поръчаната от Вас стока не е налична, ще ви бъде представен избор на други аналогични артикули.

Плащания и доставка:

Плащанията се извършват с наложен платеж. Поръчките ще бъдат доставяни до Вас от куриер на куриерска фирма „Рапидо“ или такава по ваше желание до два работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място. Ако се намирате в София доставката може да бъде извършена и от наш служител.

Цената на доставката се поема от клиента.

Работно време на куриерите:
Понеделник – Петък: 09:00 – 16:00
Събота – от 9:00 до 13:30 ч.

За цената, времето и срока на доставката ще се свържем допълнително на посочените от Вас координати, с оглед уговорка на оптимално за Вас време от деня, адрес за получаване и цена на куриерската услуга.

Ако доставката е загубена или повредена по време на превозването от куриерската фирма, моля уведомете ни веднага за да може да предприемем необходимите действия. Ние ще Ви предложим същата стока отново, неин заместител или заплатената от Вас сума за този артикул ще Ви бъде върната.

Гаранция

Всички поръчки направени в crystal-zone.com покриват гаранционен срок 12 месеца от датата на покупката.

Гаранцията покрива:

* Явни производствени дефекти.

Гаранцията не покрива:

* Нормалното износване на металната част или кристалите, изразяващи се в драскотини и износване на покритието на метала, както и потъмняване на среброто.
*Дефекти, причинени от небрежно отношение към кристалите в резултат на изпускане, наранени кристали в резултат на неправилна апликация или употреба на готовот изделие.

Отмяна или връщане на поръчката, погрешно изпратена поръчка

В случай на грешно изпратена стока, Вие имате възможността да получите заплатената от Вас сума в рамките на 14-дневен срок. При евентуален такъв проблем, всички разходи свързани с доставката на стоката се поемат от нашата фирма. В случай на отмяна на поръчката или връщане на здрава стока (в рамките на 14 дни), сумата по доставката се поема от Вас. Ако повредите стоката или не успеете да я запазите в състоянието, в което сте я получили и искате да я върнете, нейната стойност няма да Ви бъде компенсирана.

Ако има някакъв проблем със стоката, която сте получили, моля уведомете ни на телефон 02-868 32 80 или 0884-035 213 или на e-mail: office@crystal-zone.shop.

Тези условия бяха променяни за последно на 01.07.2017.

Тези условия важат за текущи поръчки. Условията могат да бъдат променени по всяко време от нас. Съветваме Ви да прочитате внимателно условията всеки път, когато правите поръчка.