Crystalzone
  • bg
WOOCS 2.1.6
Home / Новини / ПРОГРАМА ЗА СПОНСОРСТВО

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

01
Отличното сътрудничество между Сваровски АГ – линията SWAROVSKI ELEMENTS и Crystal Zone като техен единствен оторизиран вносител за България за последните няколко години /AUTHORIZED WHOLESALER of SWAROVSKI ELEMENTS/ прерасна в осъществяването на нови проекти в областта на спорта.

SWAROVSKI ELEMENTS включиха в спонсорската си програма наред с няколко талантливи двойки от САЩ също и една европейска двойка от световния елит в спортните танци с българско участие – Ина Желязкова и Троелс Беър, състезаващи се за Дания.

Crystal Zone от своя страна избраха да спонсорират изработването на трика с кристали Сваровски на международния майстор на спорта по художествена гимнастика и носител на златни, сребърни и бронзови медали от многобройни международни състезания за Световната купа, двукратна шампионка на България Силвия Митева – състезателка на СК „Илияна“.

Техни костюми и трика, богато украсени с много видове, цветове и размери кристали SWAROVSKI ELEMENTS може да разгледате в раздел „Приложения“ – Костюми за спортни танци и Костюми за художествена гимнастика.

Програмата за спонсорство се осъществява в сътрудничество с регионалния мениджър на SWAROVSKI ELEMENTS за България, Сърбия и Македония – Илияна Атанасова-Беличенова в координация със Swarovski AG.

2011

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.