Crystalzone
  • bg
WOOCS 2.1.6
Home / Новини / Crystal Zone подарява на влюбените сърца Сваровски

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Свидетели сме на поредната кампания за спечелване на интереса (и парите) на влюбените преди 14 февруари с всевъзможни оферти в сайтове, и особено в тези за групово пазаруване, известни с уловките си от уж намаления с много десетки проценти.

Особено активни са тези сайтове в предлагането на сърца „Сваровски“, придружени с всякакви сертификати, в много случаи неотговарящи на изискванията за автентичност на фирмата Сваровски, което води до основателни съмнения за произхода на кристалите.

Ето защо ние от Crystal Zone решихме да подкрепим влюбените, които искат да са сигурни в истинността на подаръка, който правят на любимите си под формата на сърце Сваровски.

Подкрепата се изразява в продажбата на символична цена (почти подарък) на следното оригинално сърце Сваровски – SWAROVSKI ELEMENTS с оригинален трапецовиден етикет – сертификат от Австрия в цвят Antique Pink.

Сърце 28 мм – Nr 6264 – Truly In Love – 6.30 лв.

Единственото условие за получаването на този подарък е клиентът да закупи нещо от огромната гама бижута с оригинални кристали Сваровски или от нашия електронен магазин, или от нашия представителен магазин на бул. „Симеоновско шосе“ 1. Там желаещите ги очакват и допълнителни изненади и отстъпки за бъдещо пазаруване.

*Покупката не може да бъде друго сърце с вече намалена цена.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.