Crystalzone
  • bg
WOOCS 2.1.6
Home / Новини / CRYSTAL ZONE и успехът на българската художествена гимнастика

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

IMG_0039-3На 20 и 21 август в зала „Армеец“ в София се проведе кръг от Световната купа по художествена гимнастика с участието на гимнастички от 24 страни. Спонсор на турнира бе и Crystal Zone, заедно с други водещи световни фирми.

С гордост и изключително удовлетворение споделяме радостта на нашите гимнастички от завоюваните отличия – злато за българския ансамбъл, воден от Илияна Раева, и пет сребърни медала в отделните дисциплини и многобоя за нашата републиканска шампионка Силвия Митева, състезателка на клуб „Илияна“.

Силвия игра изключително силно на четирите уреда в новия комплект от четири трика, с които ще представи България и на Световния шампионат в Монпелие – Франция следващия месец. Четирите костюма са декорирани с над 20 000 кристала SWAROVSKI ELEMENTS в повече от 10 цвята и са спонсорирани от Crystal Zone в съответствие със спонсорската й програма в подкрепа на българската художествена гимнастика.

Триката за съчетанията на ансамбъла, разработени в сътрудничество с дизайнерския екип на Crystal Zone, са декорирани с повече от 6 000 кристала SWAROVSKI ELEMENTS всяко. В момента се изработват новите 12 костюма, с които нашите момичета ще играят на Световното първенство във Франция. Всички те също се декорират с кристали SWAROVSKI ELEMENTS, предоставени от Crystal Zone.

Всички 150 състезателки от 24 страни бяха наградени от г-жа Снежа Желязкова /Crystal Zone/ с кристални колиета „MADE WITH SWAROVSKI® ELEMENTS“ – Branding „Crystal Zone Original“.

Лично председателката на БФХГ – Мария Гигова и министъра на спорта Свилен Нейков изразиха огромната си благодарност за активното участие на Crystal Zone в подготовката, спонсорирането и наградния фонд за състезанието и предложиха координация на бъдещите усилия по синхронизиране на действията на БФХГ и Crystal Zone като най-голям вносител и представител на SWAROVSKI ELEMENTS в подкрепа на възхода на българската художествена гимнастика.

В рамките на международния турнир бе проведен и шампионатът на България по художествена гимнастика. И петте финалистки също избраха Crystal Zone за декориране на своите трика със SWAROVSKI ELEMENTS.

2011

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.