Crystalzone
  • bg
WOOCS 2.1.6
Home / Новини / Crystal Zone декорира победителите в международни състезания по спортни танци

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

IMG_1390-2Crystal Zone декорира победителите в топ международни състезания по спортни танци в Дания и Англия

В началото на октомври 2011 г. се проведоха две големи международни състезания за световния елит в спортните танци. Първото бе Aarhus Grand Slam 2011, където Crystal Zone бе сред спонсорите и раздаде награди на медалистите, между които две двойки с българско участие, състезаващи се за Дания – Троелс Беър и Ина Желязкова и Петър Даскалов и Кристине Томсен.

Техните костюми, богато украсени със SWAROVSKI ELEMENTS, се отличаваха с уникалния си дизайн – дело на сътрудничеството на Crystal Zone със Спорт лайн елит.

Веднага след това се проведе най-престижното международно състезание за годината в Англия – 59-то издание на „INTERNATIONAL“, което традиционно събира изискана лондонска публика в световноизвестната зала ROYAL ALBERT HALL.

В неповторимата атмосфера, огряна от милиони кристали SWAROVSKI ELEMENTS по костюмите на двойките, в конкуренция с повече от триста двойки медал отново завоюва спонсорираната от SWAROVSKI ELEMENTS двойка Троелс Беър и Ина Желязкова в костюми на Crystal Zone и Спорт лайн елит.

2011

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.